Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di pecorino a pezzi
- 100 g di cubetti di lardo
- 160 g di cipolla a pezzi
- 320 g di pasta secca tipo rigatoni
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2458.1 kJ / 587.5 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 64.2 g
- Tłuszcz
- 29.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.2 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 155.3 mg
Alternatywne przepisy
Pasta patate e speck
40min
Spaghetti al vino rosso
30min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Vermicelli di scammaro
30min
Pasta gratinata
50min
Scrigno di cappelletti
2 Std.
Frittatine di pasta
3h 30min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Tubettini alla maiorese
55min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20min
Spaghetti cacio e pepe
35min
Rigatoni affumicati
25min