
Urządzenia i Akcesoria
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
3 porzioni
Składniki
Cavatelli
-
50 g di 'nduja
-
200 g di farina di semola + q.b. per infarinare
-
100 g di acqua
Sugo pomodori e fagioli
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
80 g di cipolla a pezzetti
-
300 g di passata di pomodoro
-
1 cucchiaino di sale
-
80 g di fagioli cannellini in scatola lessati e sgocciolati
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
909 kcal /
3803 kJ
Białko
19.1 g
Tłuszcz
57.4 g
Węglowodany
78.9 g
Błonnik
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
9 Przepisów
Włochy
Włochy