
Urządzenia i Akcesoria
Tagliolini con gamberi e carciofi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
spicchio di aglio1
-
scalogno a metà1
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate2 rametti
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
carciofi la parte tenera a fettine3
-
di sale2 cucchiaini
-
di pepe bianco macinato1 pizzico
-
di gamberi di media grandezza, sgusciati a pezzetti300 g
-
di acqua1500 g
-
di pasta secca tipo tagliolini350 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
461 kcal /
1929 kJ
Białko
25.8 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
70.4 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta fresca
10 Przepisów
Włochy
Włochy