Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
TM5 TM6

Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)

4.7 (48 ocen)

Składniki

Salsa di olive

  • 50 g di olive nere denocciolate
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Spaghetti e calamari

  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di calamari ad anelli puliti
  • 1 peperoncino secco, frantumato
  • 5 g di sale
  • 230 g di spaghetti alla chitarra (senza glutine)
  • 200 g di pomodori datterino a metà

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2025 kJ / 484 kcal
Białko
19.4 g
Węglowodany
62.4 g
Tłuszcz
19.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy