Callos a la asturiana en cocción lenta

Callos a la asturiana en cocción lenta

4.2 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 18 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

  • 2 - 3 dientes de ajo en láminas
  • 20 g de aceite de oliva
  • 250 g de cebolla en octavos
  • 1 cucharada de pimentón
  • 150 g de vino blanco
  • 100 de jamón curado en dados
  • 1 chorizo asturiano en rodajas de 2 mm (aprox. 100 g)
  • 100 g de tomate frito estilo casero
  • 2 - 3 pimientas de Cayena secas enteras (opcjonalnie)
  • 800 - 900 g de callos de ternera crudos en trozos de 3 cm
  • ½ manita de cerdo en dos trozos
  • 2 pastillas de caldo de carne
  • 300 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1855.6 mg
Białko 33.1 g
Kalorie 2005 kJ / 479 kcal
Tłuszcz 34.5 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 14.7 g
Węglowodany 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...