Judías carillas con chorizo y setas en cocción lenta

Judías carillas con chorizo y setas en cocción lenta

3.7 18 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 godz.
4 raciones

Składniki

  • 250 g de judías carilla secas (alubias carillas), Goya®
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • 2 chorizos en rodajas finas (aprox. 200 g)
  • 1000 g de agua
  • 2 - 4 dientes de ajo
  • 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 400 g de setas frescas variadas troceadas (champiñones, setas de cardo, etc.)
  • 1 pimienta de Cayena seca entera (opcjonalnie)
  • 40 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1204.3 mg
Białko 28.8 g
Kalorie 5330 kJ / 1275 kcal
Tłuszcz 116.4 g
Błonnik 14.2 g
Tłuszcz nasycony 20.5 g
Węglowodany 28.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...