Scones à la sauge et au cheddar

Scones à la sauge et au cheddar

4.1 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 pièces

Składniki

  • de cheddar râpé
    100 g
  • de farine de blé
    230 g
  • de levure chimique
    1 sachet
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • du poivre moulu
  • de beurre froid, en dés
    50 g
  • de sauge fraîche ciselée ou sèche
    1 c. à soupe
  • œuf
    1
  • de yaourt nature
    125 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 225 kcal / 941 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...