
Urządzenia i Akcesoria
Moelleux aux myrtilles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 parts
Składniki
-
de purée d'amande100 g
-
de miel100 g
-
œufs6
-
de poudre d'amande300 g
-
d'huile neutre30 g
-
de bicarbonate de sodium1 c. à café bombée
-
de sel1 pincée
-
de myrtilles surgelées ou au sirop (voir "Conseil(s)")150 g
-
d'eau1000 g
-
sucre glace (opcjonalnie) pour la finition
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
464.1 kcal /
1939.9 kJ
Białko
14.5 g
Tłuszcz
36.1 g
Węglowodany
20.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
270.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Comfort food
9 Przepisów
Francja
Francja