Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 œufs
- 30 g de lait entier
- 50 g de beurre fondu
- 12 g de levure chimique
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de vanille en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 20 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 150 g de myrtilles
- 125 g de granola
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1421 kJ / 338 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Pain aux différents fruits secs
2 godz. 55 min
Pain au yaourt et aux amandes
1 Std. 20 Min
Muffins à la banane et aux canneberges
45 Min
Scones au son d'avoine
35 min
Barres aux céréales et canneberges
1 Std. 15 Min
Cake à la banane et noix de macadamia
1 godz. 10 min
Moelleux aux myrtilles
1 Std. 25 Min
Biscuits au sucre de coco
55 Min
Focaccia aux figues
2h 10 min
Gâteau petit-déjeuner
40 Min
Rochers à la banane
15 Min
Pain protéiné au fromage blanc
1 Std.