Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 œufs
- 30 g de lait entier
- 50 g de beurre fondu
- 12 g de levure chimique
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de vanille en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 20 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 150 g de myrtilles
- 125 g de granola
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1421 kJ / 338 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Cake poire-sarrasin
1h 15 min
Cake romarin et pêche
55min
Pain au yaourt et aux amandes
1h 20 min
Gâteau petit-déjeuner
40min
Clafoutis aux fruits rouges et lait de coco
55min
Moelleux amandes-chocolat
50min
Cake chocolat-poire
1h
Cake à la polenta au citron
1h 15 min
Cake gourmand à l'amande
3h 40min
Banana bread aux dattes
1h 10min
Carrot cake et noix de pécan
2h
Mousse aux fruits rouges et amandes
15min