
Urządzenia i Akcesoria
Muffins aux canneberges
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
12 portions
Składniki
-
de farine de blé200 g
-
de levure chimique (1 sachet)2 c. à café
-
de poudre d'amande60 g
-
d'huile de coco non hydrogénée fondue50 g
-
œufs2
-
de yaourt au lait de brebis (2 yaourts env.)250 g
-
d'extrait naturel de vanille2 pincées
-
de canneberges déshydratées250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
215.5 kcal /
900.4 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
9.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°21
48 Przepisów
Francja
Francja