Muffins aux canneberges

Muffins aux canneberges

4.3 30 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
12 portions

Składniki

  • de farine de blé
    200 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de poudre d'amande
    60 g
  • d'huile de coco non hydrogénée fondue
    50 g
  • œufs
    2
  • de yaourt au lait de brebis (2 yaourts env.)
    250 g
  • d'extrait naturel de vanille
    2 pincées
  • de canneberges déshydratées
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 215.5 kcal / 900.4 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 9.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...