Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 60 g de poudre d'amande
- 50 g d'huile de coco non hydrogénée, fondue
- 2 œufs
- 250 g de yaourt au lait de brebis (2 yaourts env.)
- 2 pincées d'extrait naturel de vanille
- 250 g de canneberges déshydratées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 900.4 kJ / 215.5 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 9.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffins banane-framboise-coco
50min
Biscuits à l'avoine
1 Std.
Barres tendres, avoine et noix
40min
Les financiers aux canneberges
35min
Galettes de flocons d'avoine, pommes et raisins
40min
Muffins à la banane et aux canneberges
45min
Minicakes aux dattes, noisettes et fleur d'oranger
55 min
Muffins pomme butternut
1 Std. 25 Min
Scones au son d'avoine
35min
Biscuits croquants à la purée de sésame
30min
Petits muffins à la carotte, glaçage au citron
1 Std. 25 Min
Muffins gourmands aux myrtilles
35min