
Urządzenia i Akcesoria
Scones aux raisins et aux fruits secs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
20 pièces
Składniki
-
de farine de blé360 g
-
de levure chimique1 c. à café
-
de sucre de canne et 1 c. à soupe pour dorer les scones35 g
-
de beurre demi-sel mou, en morceaux80 g
-
de crème liquide175 g
-
de raisins secs60 g
-
de noisettes grillées50 g
-
de lait50 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
160 kcal /
664 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°15
65 Przepisów
Francja
Francja