Terrine aux restes de viande

Terrine aux restes de viande

4.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
10 parts

Składniki

  • 500 g de restes de viande cuite
  • 200 g de lardon
  • 100 g d'oignon
  • 100 g d'échalotes
  • 6 brins de persil frais
  • 2 branches de thym frais
  • 50 g de cognac
  • 8 g de sel
  • 5 g de poivre moulu
  • 1 œuf

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 803 mg
Białko 19.4 g
Kalorie 655.5 kJ / 156.2 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...