Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon

Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon

2.8 69 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

Les quenelles
  • de filets de poisson blanc type merlan, coupés en morceaux d'1 cm
    350 g
  • de lait
    260 g
  • de beurre demi-sel coupé en dés
    60 g
  • de farine
    180 g
  • œufs
    3
  • du sel
  • du poivre moulu
Le beurre blanc
  • de beurre demi-sel très froid
    150 g
  • d'échalotes coupées en petits morceaux
    50 g
  • de vin blanc
    40 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'estragon frais haché
    2 c. à soupe bombées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 569 kcal / 2370 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...