Vol-au-vent aux coquillages

Vol-au-vent aux coquillages

4.3 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • d'échalotes
    60 g
  • de beurre
    30 g
  • de vin blanc sec
    200 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées et dégorgées
    300 g
  • de coques fraîches, préalablement dégorgées
    200 g
  • de poireau coupé en julienne
    150 g
  • de carottes coupées en julienne
    150 g
  • de farine de blé
    20 g
  • de crevettes cuites, décortiquées
    150 g
  • vol-au-vent, prêts à garnir
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 337.7 kcal / 1410.7 kJ
Białko 11.8 g
Tłuszcz 20.3 g
Węglowodany 22.7 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Sód 629.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...