
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes coupées en deux
- 100 g de vin blanc
- 300 g de saumon frais en cubes de 1,5 cm
- 100 g de saumon fumé en petits morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 273 kcal / 1144 kJ
- Białko
- 22 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Węglowodany
- 4 g