Verrine de St Jacques et fondues de poireaux

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
12 pièces

Składniki

  • 450 g de poireaux coupés en tronçons
  • 30 g de beurre doux
  • 5 g d'huile d'olive
  • 15 g de beurre
  • 12 noix de saint-jacques
  • sel
  • poivre blanc moulu
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction de goûts
  • zeste de citron
  • coriandre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 144.7 mg
Białko 3.7 g
Kalorie 329.7 kJ / 78.8 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...