Filet de sandre au beurre blanc

Filet de sandre au beurre blanc

4.0 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 6 filets de sandre désarêtés, avec leur peau
  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 25 g de vinaigre de vin blanc
  • 40 g de vin blanc sec type muscadet
  • 180 g de beurre demi-sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 318.2 mg
Białko 29.7 g
Kalorie 1511.3 kJ / 363.5 kcal
Tłuszcz 25.8 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 16.5 g
Węglowodany 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...