Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 60 g de farine de blé
- 50 g de sirop d'agave
- 3 jaunes d'œufs
- 30 g de lait entier
- 1 c. à café de vanille en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 1 pot de confiture de fraises, allégée en sucre
- 1 c. à soupe de noix de coco râpée
- 6 fraises
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 609 kJ / 145 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 5 g
Alternatywne przepisy
Gâteau roulé au chocolat et aux fraises
3 Std. 15 Min
Carrés de crumble coco-framboise
40 Min
Brownie chocolat-pistache
45 Min
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1 Std. 50 Min
Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®
1 Std.
Génoise
50 Min
Gaufres sans lactose, coulis de chocolat
30 Min
Gâteau de semoule au citron
1 Std. 20 Min
Fôret-noire
5h 15 min.
Wedding cake aux fraises
2 Std. 15 Min
Naked cake aux framboises
1 Std. 30 Min
Layer cake façon tiramisu
1 Std. 15 Min