![Crème de radis roses et mascarpone Crème de radis roses et mascarpone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6ED2CD2E-11B6-49D8-9BC3-072507971065/Derivates/89cb6bf6-1df6-4df9-8c6f-0069a1ded6fb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes
- 400 g de radis roses (env. 1 botte), et un peu en rondelles pour la finition
- 20 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 100 g de mascarpone
- 5 brins de cerfeuil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 670.8 kJ / 161 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 563.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de carotte, gingembre, œuf mollet et carottes crues à l'huile d'olive
35min
Velouté d'avocat et craquants au sarrasin
50 Min
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1hod. 10min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45 分钟
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 Min
Velouté de betterave au lait de coco
40 分钟
Crème de lentilles au lard
3 godz. 10 min
Velours d'endive à l'orange
35min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35min
Velouté de courgette et roquette
35min
Gratin de champignons
30 Min
Soupe froide concombre-courgette
15 分钟