Crème de radis roses et mascarpone

Crème de radis roses et mascarpone

3.7 159 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 60 g d'échalotes
  • 400 g de radis roses (env. 1 botte), et un peu en rondelles pour la finition
  • 20 g de beurre
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 500 g d'eau
  • 100 g de mascarpone
  • 5 brins de cerfeuil frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 563.8 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 670.8 kJ / 161 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Węglowodany 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...