Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes
- 400 g de radis roses (env. 1 botte), et un peu en rondelles pour la finition
- 20 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 100 g de mascarpone
- 5 brins de cerfeuil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 670.8 kJ / 161 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 563.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1h 40min
Crème de chou-fleur
30min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Velouté de sucrine et œuf cocotte aux épinards, chèvre et noix
50min
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Mille-feuille de betterave à l'ail confit et chèvre frais
1h
Velouté de panais et cerfeuil tubéreux
55min
Velouté d'endive
35 Min
Houmous de chou-fleur
35 Min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min