Crème de radis roses et mascarpone

Crème de radis roses et mascarpone

3.8 156 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    60 g
  • de radis roses (env. 1 botte), et un peu en rondelles pour la finition
    400 g
  • de beurre
    20 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • d'eau
    500 g
  • de mascarpone
    100 g
  • de cerfeuil frais
    5 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 161 kcal / 670.8 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 14.3 g
Węglowodany 4.8 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Sód 563.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...