
Wersje kompatybilne
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 bouquets de persil frais effeuillés
- 175 g d'eau
- 550 g de panais épluché et coupé en cubes
- 120 g de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de dos de cabillaud coupé en 4 tranches
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 363 kcal / 1529 kJ
- Białko
- 31 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Węglowodany
- 16 g