![Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E8147CEB-785E-4EEC-9018-493DE11A681A/Derivates/dd3e13c8-d35a-4ee9-9a7b-a22aa2747bb4.jpg)
Wersje kompatybilne
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 bouquets de persil frais, effeuillés
- 175 g d'eau
- 550 g de panais, épluché et coupé en cubes
- 120 g de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 tranches
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1529 kJ / 363 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40 min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 min
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 min
Purée céleri-pomme
45 min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 min
Purée aux trois racines
45 min
Purée panais potiron
45 min
Mousseline de céleri-rave
45 min
Purée de céleri
25 min