Pâtisson farci

Pâtisson farci

3.8 79 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 1000 g d'eau env. (couvrir le pâtisson)
  • 2 - 3 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pâtisson (env. 200 g de chair)
  • 100 g de comté coupé en morceaux
  • 70 g de noisettes émondées
  • 1 oignon rouge coupé en deux
  • 20 g de beurre
  • 1 c. à soupe d'huile neutre
  • 200 g de viande de veau hachée
  • 200 g de viande de porc hachée
  • 1 pincée de feuilles de thym frais
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 534 kcal / 1967 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...