Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux

Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux

4.7 75 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 parts

Składniki

  • de feuilles de blette
    200 g
  • de lardons fumés
    100 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de beurre et un peu pour le moule
    75 g
  • de farine
    250 g
  • œufs
    4
  • d'huile de tournesol
    75 g
  • de lait
    200 g
  • de sel
    1 c. à soupe
  • de levure chimique
    15 g
  • de pruneaux dénoyautés
    180 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 426 kcal / 1783 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...