Cabillaud en herbes, purée orange-carotte

Cabillaud en herbes, purée orange-carotte

4.2 33 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

La croûte
  • bouquet de persil frais équeuté
    ½
  • de coriandre fraîche équeuté
    ½ bouquet
  • de noisettes
    10 g
  • le zeste d'un citron jaune non traité râpé
  • le zeste d'une orange non traitée, râpé
  • de mie de pain
    30 g
  • de beurre demi-sel
    20 g
La purée
  • de carottes coupées en rondelles
    400 g
  • de patate douce en cubes
    200 g
  • le zeste d'une orange non traitée, râpé
  • de jus d'orange
    100 g
  • d'eau
    150 g
  • pavés de cabillaud, sans peau
    4
  • d'huile d'olive pour le plat
    1 c. à soupe
  • du sel à ajuster en fonction des goûts
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 265 kcal / 1113 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...