Ravioli vapeur à la crevette

Ravioli vapeur à la crevette

3.9 25 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
20 pièces

Składniki

  • 3 cm de gingembre frais pelé et coupé en deux
  • 10 brins de ciboulette fraîche
  • 300 g de crevettes crues, décortiquées et coupées en deux
  • 1 c. à soupe de sauce de soja
  • du poivre moulu
  • du sel
  • 20 feuilles à wonton rondes
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 4 g
Kalorie 121 kJ / 29 kcal
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...