![Rissoler des échalotes Rissoler des échalotes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cfd298bf-dabd-4a3a-acc6-2e36aeb99808/Derivates/1f4611b3-14af-4a69-831b-b5a0804ef6ec.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g d'huile végétale
lub 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre, doux ou demi-sel
- 250 g d'échalotes, coupées en deux dans la longueur
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
Alternatywne przepisy
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Dorer 350 g d'échalotes
25 Min
Dorer légèrement ail et oignons
20 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Dorer 250 g d'échalotes
25 Min
Rissoler lardons et champignons
20 Min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 Min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 Min
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min
Rissoler des oignons
20 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min