Rissoler des échalotes

Rissoler des échalotes

4.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
250 g

Składniki

  • 10 g d'huile végétale
    10 g d'huile d'olive
  • 10 g de beurre doux ou demi-sel
  • 250 g d'échalotes coupées en deux dans la longueur

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 250 g

Sód 27 mg
Białko 4 g
Kalorie 1061 kJ / 254 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...