Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de ciboule, coupée en trois
- 200 g de filet de poulet, coupé en morceaux
- 250 g de crevettes crues, décortiquées
- 2 c. à soupe de sauce de soja
- du poivre moulu
- 16 feuilles de pâte à wonton
- 300 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1129 kJ / 268 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu 2 - Maki de foie gras à la mangue
45 Min
Ravioli vapeur à la crevette
45 Min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1 Std. 15 Min
Demi-lunes épinard-poulet
35 Min
Petits pains vapeur farcis au poulet et aux épinards
3h 30min
Ravioli vapeur au porc et au chou
1 Std. 40 Min
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1j
Bouchées au porc
1 godz. 5 min
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50 menit
Raviolis pékinois
1j
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
45 Min
Dim sum "Shao mai"
1 Std. 45 Min