![Dorer 350 g d'échalotes Dorer 350 g d'échalotes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4DF10168-D5A5-4BD4-A23B-E629674E3236/Derivates/4F03BED0-A046-4376-93C7-E5CBBD3BE48E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g d'huile végétale
lub 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre, doux ou demi-sel
- 350 g échalote, coupées en deux dans la longueur
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 45 mg
Alternatywne przepisy
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Rissoler des échalotes
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Rissoler des oignons
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min