
Urządzenia i Akcesoria
Chocolat chaud au lait d'amande - Sébastien Richard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 tasses
Składniki
-
de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux80 g
-
de boisson végétale à l'amande400 g
-
de lait de coco200 g
-
de sucre roux (opcjonalnie)15 g
-
de cacao en poudre non sucré10 g
-
d'épices à pain d'épices½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 tasse
Kalorie
301.2 kcal /
1251.5 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
24.2 g
Węglowodany
16.2 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°18
40 Przepisów
Francja
Francja