Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ c. à café de mélange d'épices d'arrabbiata
- 5 g d'ail en poudre
- 1 pincée de gros sel
- 1 c. à café de piment d'Espelette
- Wartości odżywcze
- na 20 g
- Kalorie
- 102 kJ / 24 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 444 mg
Alternatywne przepisy
Vinaigrette aux fines herbes
10min
Sirop citronnelle/gingembre
1小时
Tajine de bœuf aux patates douces
4h 10min
Ragoût de veau à l'asturienne
2u. 45min
Mélange pour marinade de poulet ou pour assaisonner
5 dk
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
13h 40min
Bœuf bourguignon
1hod. 40min
Œufs de couleur jaune
55min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15 min
Sauce moutarde à l'aneth
25min
Jus d'orange, papaye et clou de girofle
10min
Sauce piquante
35min