Pomodori gratinati

Pomodori gratinati

4.1 55 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
5 porzioni

Składniki

  • 800 g di pomodori a grappolo
  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 70 g di pangrattato
  • 3 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • sale (opcjonalnie) q.b.
  • olio extravergine di oliva q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 227.8 kcal / 953.1 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 16.8 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 660.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...