Peposo toscano

Peposo toscano

3.6 67 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 5 foglie di salvia fresca lavate
  • 1 rametto di rosmarino gli aghi lavati
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 700 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi taglio muscolo (3 cm)
  • 450 g di vino rosso corposo, preferibilmente Chianti
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di pepe nero in grani
  • pane toscano a fette, a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 400.6 mg
Białko 37.9 g
Kalorie 1725.8 kJ / 412.2 kcal
Tłuszcz 17.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...