Insalatona con asparagi al Varoma

Insalatona con asparagi al Varoma

4.5 24 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 100 g di carote pelate e a rondelle (circa 0,5 cm)
  • 100 g di ravanelli in quarti
  • 300 g di asparagi pezzi da 2-3 cm (peso lordo 800 g)
  • 100 g di pomodori ciliegino in quarti
  • 200 g di Feta a cubetti
  • 100 g di olive nere denocciolate a rondelle
  • 2 pizzichi di origano secco
  • 4 cucchiai olio extravergine di oliva
  • 1 limone solo il succo (preferibilmente bio)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 11 g
Kalorie 1309 kJ / 313 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...