Urządzenia i Akcesoria
Glaseado de chocolate (mirror cake)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 receta completa
Składniki
-
65 g de agua
-
7 láminas de grenetina, (ver tip)13 g de grenetina en polvo (aprox. 1 cda)
Jarabe
-
165 g de agua
-
165 g de azúcar refinada
-
10 g de glucosa chiclosa
-
150 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
75 g de cocoa en polvo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Sód
422 mg
Białko
39 g
Kalorie
13121 kJ /
3124 kcal
Tłuszcz
86 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
57 g
Węglowodany
677 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
POSTRES CON CHOCOLATE
25 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Crema de mantequilla
35 min
Crema pastelera
10 min
Pasta choux
2 h
Glaseado de crema de mantequilla
5 min
Glaseado blanco
2 h
Pastel de chocolate
45 min
Crema pastelera
10 min
Pastel de cajeta
1 h 10 min
Crema de mantequilla y cocoa
5 min
Glaseado de azúcar glass
10 min
Profiteroles
2 h 15 min
Betún de chocolate
10 min