Glaseado de chocolate (mirror cake)

Glaseado de chocolate (mirror cake)

4.5 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 receta completa

Składniki

  • 65 g de agua
  • 13 g de grenetina en polvo (aprox. 1 cda)
    7 láminas de grenetina, (ver tip)
Jarabe
  • 165 g de agua
  • 165 g de azúcar refinada
  • 10 g de glucosa chiclosa
  • 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 75 g de cocoa en polvo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 receta completa

Sód 422 mg
Białko 39 g
Kalorie 13121 kJ / 3124 kcal
Tłuszcz 86 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 57 g
Węglowodany 677 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...