Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g de agua
-
13
g de grenetina en polvo, (aprox. 1 cda)
lub 7 láminas de grenetina, (ver tip)
Jarabe
- 165 g de agua
- 165 g de azúcar refinada
- 10 g de glucosa, chiclosa
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de cocoa en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 13121 kJ / 3124 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 677 g
- Tłuszcz
- 86 g
- Tłuszcz nasycony
- 57 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 422 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Betún de mantequilla básico
10 min
Bachour: Tarta con pudín de chocolate TM6
2h 30 min
Crema pastelera de pistache
20 min
Bizcocho de chocolate sin harina
40min
Crema pastelera
10 min
Mil hojas con crema de queso y duraznos
1h 15 min
Betún de chocolate
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Buñuelos de viento
1h
Ganache de chocolate
35 Min
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45min
Pastel de chocolate con avellanas
2u. 40min