Urządzenia i Akcesoria
Panacota con coulis de fresa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
6 porciones
Składniki
Panacota
-
4 láminas de grenetina
-
agua cantidad necesaria para hidratar
-
150 g de leche
-
½ vaina de vainilla
-
1 rama de canela
-
300 g de crema
-
100 g de azúcar
Coulis de fresa
-
150 g de fresas
-
75 g de vino tinto
-
25 g de vinagre balsámico
-
75 g de azúcar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
0 mg
Białko
8 g
Kalorie
1402.5 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30.Treinta.30
90 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Coulis de frutos rojos frescos
10 min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5 godz.
Mazapán de almendras
5 min
Mazapán de almendras
10 min
Sheer berenj (pudín de arroz)
1 godz.
Mousse de mamey
2 godz.
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 35 min
Pannacotta tropical
1 godz.
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Pannacotta con salsa de mango
4 godz. 30 min
Sopa de almendra y ajo
40 min
Pannacotta
6 godz. 15 min