![Panacota con coulis de fresa Panacota con coulis de fresa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3EC7E192-C764-4FB2-8511-9C4B74E1C488/Derivates/DA6DF999-A8FA-453B-87B0-F02D76514460.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panacota
- 4 láminas de grenetina
- agua, cantidad necesaria para hidratar
- 150 g de leche
- ½ vaina de vainilla
- 1 rama de canela
- 300 g de crema
- 100 g de azúcar
Coulis de fresa
- 150 g de fresas
- 75 g de vino tinto
- 25 g de vinagre balsámico
- 75 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1402.5 kJ / 333 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de manzana
1h
Mousse de mamey
2 godz.
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12h 30min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 35min
Coulis de frutos rojos frescos
10 Min
Lamingtons (Pastelitos cubiertos de chocolate y coco)
30min
Tiramisú
3h 15min
Pannacotta
6h 15min
Pannacotta tropical
1h
Salsa de fruta (coulis)
10 Min
Pannacotta con salsa de mango
4 godz. 30 min
Cupcakes y cake pops de red velvet
2h 30min