Panacota con coulis de fresa
TM31 TM5 TM6

Panacota con coulis de fresa

4.8 (20 ocen)

Składniki

Panacota

  • 4 láminas de grenetina
  • agua, cantidad necesaria para hidratar
  • 150 g de leche
  • ½ vaina de vainilla
  • 1 rama de canela
  • 300 g de crema
  • 100 g de azúcar

Coulis de fresa

  • 150 g de fresas
  • 75 g de vino tinto
  • 25 g de vinagre balsámico
  • 75 g de azúcar

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
1402.5 kJ / 333 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
18 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
0 g
Sód
0 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy