Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panacota
- 4 láminas de grenetina
- agua, cantidad necesaria para hidratar
- 150 g de leche
- ½ vaina de vainilla
- 1 rama de canela
- 300 g de crema
- 100 g de azúcar
Coulis de fresa
- 150 g de fresas
- 75 g de vino tinto
- 25 g de vinagre balsámico
- 75 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1402.5 kJ / 333 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta con salsa de mango
4 Std. 30 Min
Mazapán de almendras
10 min
Berlinesas rellenas de crema pastelera TM6
4 godz. 20 min
Filete Wellington
14h
Piñas con jarabe de coco en cocción lenta TM6
3h 40 min
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12j 30 menit
Carlota de mango y queso
7h
Pudín de arroz (Rizogalo)
1h 10 min
Pan Griego de Pascua (Tsoureki)
2h 20min
Merengue francés con cocoa
2h 10min
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Pannacotta
6h 15min