Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de maracuyá
- 120 g de pulpa de maracuyá
- 50 g de azúcar invertido
- 225 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- 100 g de manteca de cacao, o pintura roja para chocolate, (p. ej. Mabaker and Chef®)
Temperado de chocolate
- 600 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 538 kJ / 128 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 7 mg
Alternatywne przepisy
Salsa de caramelo TM6
1h 30 min
Caramelo salado
1h
Casitas de jengibre
1h 30 min
Mantequilla clarificada
3h
Tarta de queso con Baklava
3h 30 min
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2 godz. 30 min
Explosión de vainilla TM6
1h 30 min
Temperado de chocolate sobre mármol (tableado)
30 min
Hamburguesa de camarón
1h
Merengue suizo
10 min
Encurtidos (Achcharu)
48 Std. 30 Min
Sangrita
5 Min