Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)
TM6 TM5

Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)

5.0 (4 oceny)

Składniki

Ganache de maracuyá

  • 120 g de pulpa de maracuyá
  • 50 g de azúcar invertido
  • 225 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
  • 100 g de manteca de cacao, o pintura roja para chocolate, (p. ej. Mabaker and Chef®)

Temperado de chocolate

  • 600 g de chocolate de leche, en chispas o trozos

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
538 kJ / 128 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
1 g
Sód
7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy