Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de maracuyá
- 120 g de pulpa de maracuyá
- 50 g de azúcar invertido
- 225 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- 100 g de manteca de cacao, o pintura roja para chocolate, (p. ej. Mabaker and Chef®)
Temperado de chocolate
- 600 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 538 kJ / 128 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 7 mg
Alternatywne przepisy
Betún de ganache de chocolate
12h
Corona de chocolates
1h 30min
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1 Std. 20 Min
Bachour: LOVELY mousse de chocolate blanco, rosas y frambuesa
14h
Bombones moldeados de frambuesa
2h
Crema de mantequilla
35 Min
Praliné de avellanas TM6
25 Min
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
15 min
Almíbar de chocolate
40p
Bachour: Galleta de chocolate y frambuesa
2h 30min
Masa Danesa
15 Std.
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15 min