Pastel moka TM6 (Black Diamond)

Pastel moka TM6 (Black Diamond)

2.2 150 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
10 porciones

Składniki

Genoise de café
  • 90 g de harina de trigo
  • ½ cdita de polvo para hornear
  • 3 huevos
  • 75 g de azúcar refinada
  • 1 cda de vainilla
  • 1 cda de café soluble
  • 1000 g de agua para Limpiar
Jarabe ligero
  • 200 g de agua
  • 50 g de azúcar
  • 10 g de licor de café (1 cda)
    10 g de ron, (brandy o whisky)
Crema de mantequilla de chocolate
  • 200 g de mantequilla en cubos
  • 50 g de azúcar refinada (¼ de taza)
  • 50 g de agua (¼ de taza)
  • 1 huevo
  • ½ cdita de vainilla
  • 40 g de chocolate derretido en microondas
  • 1000 g de agua Limpiar
Ganache de caramelo y café
  • 50 g de azúcar refinada (¼ de taza)
  • 10 g de granos de café enteros
  • 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 50 g de chocolate amargo

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 58.1 mg
Białko 4 g
Kalorie 1551.6 kJ / 370.9 kcal
Tłuszcz 23.1 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 13.9 g
Węglowodany 36.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...