Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
8
brins de coriandre fraîche
lub 8 brins de persil frais - 50 g de pain rassis, coupé en morceaux
- 3 échalotes grises
- 1 oignon
- 2 gousses d'ail
- 4 cuisses de canard confites
- 400 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 300 g de céleri-rave, coupé en morceaux
-
300
g de lait demi-écrémé
lub 300 g de lait de soja - 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 3794 kJ / 906 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 66 g
- Błonnik
- 7 g
Alternatywne przepisy
Soufflé au fromage express
50min
Sauce beurre blanc
20 min
Petit salé aux lentilles
45min
Chili con carne
1h 15 min
Mousse au chocolat
3h 20min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min
Parmentier de canard à la patate douce
40min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Cannelés
13h 45min
Cassoulet au confit de canard
1h 10min