Effiloché de canard en parmentier

Effiloché de canard en parmentier

4.7 331 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de coriandre fraîche
    8 brins
    8 brins de persil frais
  • de pain rassis coupé en morceaux
    50 g
  • échalotes grises
    3
  • oignon
    1
  • gousses d'ail
    2
  • cuisses de canard confites
    4
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    400 g
  • de céleri-rave coupé en morceaux
    300 g
  • de lait demi-écrémé
    300 g
    300 g de lait de soja
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    ¼ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 906 kcal / 3794 kJ
Białko 47 g
Tłuszcz 66 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...