Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di pomodori a dadini
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- fette di pane casereccio abbrustolite
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 753 kJ / 180 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1 Std. 30 Min
Uova alla piemontese
45 Min
Purea di fagioli con spinaci
30 Min
Pappa al pomodoro
35 Min
Crema di panzanella
40 Min
Panissa vercellese
35 Min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 Min
Liquore alla camomilla
960h
Pappa al pomodoro con verdurine
1 Std. 30 Min
Budino al semolino e uvetta
1 Std. 30 Min
Polenta ai porri
1h 5min
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45 Min