
Urządzenia i Akcesoria
Mustard Green Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
shallots70 g
-
garlic cloves5
-
dried shrimp soaked to soften20 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in slices5
-
cooking oil40 g
-
Chinese mustard green trimmed500 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce30 g
-
chicken stock powder10 g
-
water500 g
-
white pepper powder1 pinch
-
roasted pork belly (siew yoke) cut in pieces (1 cm)200 g
-
parboiled basmati rice rinsed500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
493 kcal /
2063 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
75 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
642 mg