Mustard Green Rice
TM6

Mustard Green Rice

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 70 g shallots
  • 5 garlic cloves
  • 20 g dried shrimp, soaked to soften
  • 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in slices
  • 40 g cooking oil
  • 500 g Chinese mustard green, trimmed
  • 30 g dark soy sauce
  • 30 g light soy sauce
  • 10 g chicken stock powder
    lub 10 g mushroom seasoning powder
  • 500 g water
  • 1 pinch white pepper powder
  • 200 g roasted pork belly (siew yoke), cut in pieces (1 cm)
  • 500 g parboiled basmati rice, rinsed

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2063 kJ / 493 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
75 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
7 g
Sód
642 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy