Urządzenia i Akcesoria
Mustard Green Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
shallots70 g
-
garlic cloves5
-
dried shrimp soaked to soften20 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in slices5
-
cooking oil40 g
-
Chinese mustard green trimmed500 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce30 g
-
10 g mushroom seasoning powderchicken stock powder10 g
-
water500 g
-
white pepper powder1 pinch
-
roasted pork belly (siew yoke) cut in pieces (1 cm)200 g
-
parboiled basmati rice rinsed500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
642 mg
Białko
21 g
Kalorie
2063 kJ /
493 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mapo tofu
15 min
Sesame Crème
10 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Yam Rice
45 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min