Urządzenia i Akcesoria
Salted Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
whole kampung chicken (1.2-1.4 kg)1
-
salt3 tbsp
-
sand ginger powder (cekur)½ tbsp
-
dang gui (Chinese angelica root)2 slices
-
chuan xiong (Sichuan lovage)2 - 3 slices
-
fresh ginger cut in thin slices30 g
-
spring onions cut in 5 cm length4 sprigs
-
shallots130 g
-
sesame oil20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
sesame seeds toasted, to garnish1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1858 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Braised pork belly
55 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min