Urządzenia i Akcesoria
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
dried shiitake mushrooms rinsed60 g
-
dried bean curd sticks rinsed60 g
-
pork spare ribs cut in pieces (4 cm)500 g
-
water plus some extra for soaking mushrooms1800 g
-
Chinese red dates pitted, rinsed30 g
-
dried longans (opcjonalnie) rinsed20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
642 mg
Białko
23 g
Kalorie
870 kJ /
208 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised pork belly
55 min
Mapo tofu
15 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Rice Wine Chicken
30 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min