
Urządzenia i Akcesoria
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
dried shiitake mushrooms rinsed60 g
-
dried bean curd sticks rinsed60 g
-
pork spare ribs cut in pieces (4 cm)500 g
-
water plus some extra for soaking mushrooms1800 g
-
Chinese red dates pitted, rinsed30 g
-
dried longans (opcjonalnie) rinsed20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
salt1 ½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
208 kcal /
870 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
642 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sesame Crème
10 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Rice Wine Chicken
30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Braised pork belly
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.