Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream

Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream

4.5 97 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • cauliflower cut into florets (approx. 3 cm)
    350 g
  • salt
    1 tsp
  • cheddar cheese mature, cut into pieces (3 cm)
    150 g
  • garlic clove
    1
  • eggs
    2
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
    2
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • smoked salmon slices
    200 g
  • cucumber cut into slices
    1
  • sour cream
    80 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 777.1 mg
Białko 16.8 g
Kalorie 951.8 kJ / 226.6 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Węglowodany 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...