Urządzenia i Akcesoria
Cooking beetroot and corn
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
raw beetroots (approx. 800 g), peeled and cut into pieces (3 cm)4 - 5
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
628.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
268 kJ /
63.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 min
Rosemary Salt
24 godz. 5 min
Stewed prunes
55 min
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1 godz. 5 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Fish stock
35 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Poached eggs using blade cover
30 min