Cooking beetroot and corn

Cooking beetroot and corn

3.9 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • raw beetroots (approx. 800 g), peeled and cut into pieces (3 cm)
    4 - 5
  • salt to taste
    ½ - 1 ½ tsp
  • water (not higher than the 2L maximum fill level)
    1000 - 1400 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 628.5 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 268 kJ / 63.8 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 11.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...