Urządzenia i Akcesoria
Pickled fruit salad with honey labne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 27 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Honey labne
-
Greek-style natural yoghurt500 g
-
honey30 g
Pickled fruits
-
water120 g
-
orange zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
verjuice (see Tips)375 g
-
honey200 g
-
rhubarb trimmed and cut into thin pieces (5 mm)200 g
-
strawberries hulled and cut into halves250 g
-
pears cored and cut into thin wedges (5 mm)2
-
peaches stones removed and cut into thin wedges (5 mm)2
-
fresh mint1 sprig
-
edible flowers for decorating (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
104.6 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1472.3 kJ /
350.6 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
65.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Earl Grey and whisky glaze
1 godz.
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Pizza dough with a trio of toppings
2 godz. 10 min
Porcini mushroom risotto
35 min
Lime sherbet
4 godz. 15 min
Bolognaise sauce for two
20 min
Chilli creamed corn
40 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Indian-style chicken burger
4 godz.
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Freeform bread with filling
1 godz. 35 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min