Urządzenia i Akcesoria
Mint béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh mint leaves and stalks4 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
252.8 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1628.5 kJ /
389.2 kcal
Tłuszcz
40.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Candied Strawberries
Brak ocen
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Curried pickled fish
49 godz.
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Barbecued pork ribs
28 godz. 10 min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Quick béchamel sauce
15 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
No fail béchamel
15 min