Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 sprigs fresh mint, leaves and stalks
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1628.5 kJ / 389.2 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Tłuszcz
- 40.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.5 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 252.8 mg
Alternatywne przepisy
Pickled vegetables
745 Std.
Plum paste
1 godz.
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 分钟
Low Carb Mushroom Gravy
45 min
Prawn and saffron arancini
25h
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Ham and cheese canelé
49 Std.
No fail mash potato
20 min
Lemonade scones
25 Min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2h 50min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min