Urządzenia i Akcesoria
Mint béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh mint leaves and stalks4 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
252.8 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1628.5 kJ /
389.2 kcal
Tłuszcz
40.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
Gluten free chocolate cake with nuts
1 godz. 10 min
Tzatziki
Brak ocen
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Beer Marinade
10 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Citrus margarita
10 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40 min
Béarnaise sauce
20 min
Blackberry Bramble
5 min
Coriander pesto
5 min
Black Garlic and Onion Jam
55 min