Urządzenia i Akcesoria
Mint béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh mint leaves and stalks4 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
252.8 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1628.5 kJ /
389.2 kcal
Tłuszcz
40.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon caper butter
10 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Mango frozen yogurt
5 min
Chocolate Fudge Cake
Brak ocen
Crème Caramel
3 godz. 50 min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1 godz. 25 min
Delicious lemon pudding
55 min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45 min
Caramel sauce
1 godz. 30 min
Molten Lava Cake
45 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Alcohol-free Berry Mojito
Brak ocen