Mint béarnaise
TM6

Mint béarnaise

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 4 sprigs fresh mint, leaves and stalks
  • 80 g eschalots
  • 80 g white wine vinegar
  • 180 g unsalted butter, cut into pieces
  • 4 egg yolks
  • ½ tsp sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1628.5 kJ / 389.2 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
4.9 g
Tłuszcz
40.2 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Błonnik
1.4 g
Sód
252.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy