Mint béarnaise

Mint béarnaise

3.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • fresh mint leaves and stalks
    4 sprigs
  • eschalots
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter cut into pieces
    180 g
  • egg yolks
    4
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 252.8 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 1628.5 kJ / 389.2 kcal
Tłuszcz 40.2 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 24.5 g
Węglowodany 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...