Urządzenia i Akcesoria
Mint béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh mint leaves and stalks4 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
252.8 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1628.5 kJ /
389.2 kcal
Tłuszcz
40.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Malva pudding
50 min
Little citrus puddings (Diabetes)
24 godz. 30 min
Rueben sandwich sauce
5 min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14 godz. 15 min
Pulled pork burger
5 godz.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Malva Pudding
55 min
Quiche Lorraine
50 min
Chocolate and strawberry domes
51 godz.
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min