Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastry
- 1 orange, peel only
- 40 g white sugar
- 100 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 200 g gluten free plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 20 g cold water
Topping
- 120 g white sugar
- 300 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 2 tsp natural vanilla extract
- 260 g gluten free plain flour
- 90 g gluten free cornflour
- ¾ tsp gluten free baking powder
- ½ tsp xanthan gum
Assembly and baking
- gluten free flour, to dust
- 250 g fruit mince (see Tips)
- icing sugar, to dust
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1015.1 kJ / 242.6 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 45.7 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 21.9 mg
Alternatywne przepisy
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Gluten free focaccia bread
1u.
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30 min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
55min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Orange and almond cake
2h 20 min