Urządzenia i Akcesoria
Sherry-Zimt-Pflaumen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Sherry20 g
-
Würfelzucker nach Geschmack10 - 12 Stücke
-
Wasser1400 g
-
Zitronensaft10 g
-
Pflaumen halbiert, entkernt500 g
-
Zimt zum Bestäuben
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
420 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide-Garen
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 godz.
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1 godz. 15 min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40 min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 godz. 20 min
Möhren in Zitronenöl
45 min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Birnen im Weißweinsud
35 min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 godz. 20 min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1 godz. 10 min
Wild-Terrine
1 godz.
Rotweinbirnen
3 godz. 20 min
Zabaglione mit Orangenlikör
15 min