Urządzenia i Akcesoria
Limoncello-Creme
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Zucker120 g
-
Vanilleschote1
-
Limoncello200 g
-
Rosmarin abgezupft20 g
-
weiße Gelatine5 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Eigelb (Kl. M)1
-
Zitronensaft3 EL
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Sahnejoghurt200 g
-
Erdbeeren500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1519 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bilbao - Goxua
2 godz. 30 min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 godz. 15 min
Kaffee-Sabayon
10 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Zitronen-Parfait
4 godz. 30 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 godz.
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Zabaglione al Prosecco
15 min
Sardische Joghurtcreme
9 godz.
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min
Caipirinha-Creme
3 godz. 30 min