Urządzenia i Akcesoria
Limoncello-Creme
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Zucker120 g
-
Vanilleschote1
-
Limoncello200 g
-
Rosmarin abgezupft20 g
-
weiße Gelatine5 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Eigelb (Kl. M)1
-
Zitronensaft3 EL
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Sahnejoghurt200 g
-
Erdbeeren500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1519 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Panna Cotta
5 godz.
Panna Cotta al caffè
5 godz.
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24 godz.
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 godz. 40 min
Rhabarber-Parfait
8 godz. 50 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 godz. 20 min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 godz. 30 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 godz.
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Sardische Joghurtcreme
9 godz.
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 godz. 40 min