Urządzenia i Akcesoria
Limoncello-Creme
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Zucker120 g
-
Vanilleschote1
-
Limoncello200 g
-
Rosmarin abgezupft20 g
-
weiße Gelatine5 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Eigelb (Kl. M)1
-
Zitronensaft3 EL
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Sahnejoghurt200 g
-
Erdbeeren500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1519 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sardische Joghurtcreme
9 godz.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 godz.
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min
Christstollenparfait
8 godz. 30 min
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Panna Cotta al caffè
5 godz.
Marquise au chocolat
8 godz. 30 min
Parmesan-Creme-brûlée
8 godz.
Zabaglione mit Orangenlikör
15 min
Rhabarber-Parfait
8 godz. 50 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Orangenparfait
6 godz. 30 min