Urządzenia i Akcesoria
Balsamico-Schalotten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 19 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Grümmelkandis braun30 g
-
Thymian davon 5 Zweige abgezupft10 Zweige
-
Fenchelsaat1 geh. TL
-
Salz1 TL
-
Balsamico, dunkel100 g
-
Rotwein, trocken550 g
-
Schalotten (ca. 400 g), halbiert20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
640 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Barbecue BBQ Sauce
1 godz. 50 min
Rote Mojo Sauce
10 min
Mojo Amarillo
45 min
Dukkha-Gewürz
10 min
Tapenade
5 min
Cassis-Rotwein-Birnen
24 godz.
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 godz.
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 godz.
Schalottenconfit mit Portwein
1 godz. 10 min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 min
Remoulade
10 min
Barbecue-Sauce
40 min