Salade de riz à la mexicaine

Salade de riz à la mexicaine

4.3 134 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • de riz long de Camargue
    200 g
  • d'eau
    900 g
  • du sel
  • œufs de caille
    12
  • poivron rouge en morceaux
    1
  • poivron vert en morceaux
    1
  • oignon rouge coupé en deux
    1
  • de haricots rouges en conserve égouttés
    100 g
  • de grains de maïs en conserve égouttés
    100 g
  • d'olives noires en morceaux
    50 g
  • d'huile d'olive
    6 c. à soupe
  • le jus d'un citron vert
  • du poivre moulu
  • de coriandre fraîche ciselé
    1 bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 354 kcal / 1481 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...